O nama

Turbo Servis Nis
Turbo servis

Turbokompresor servis nalazi se na teritoriji opštine Medjiana, u ulici Patrisa Lumumbe br 22, u Nisu. Specijalizovani smo servis za turbokompresore na Vasim vozilima. Nas širok asortiman usluga nudimo Vam po najpristupačnijim cenama u gradu. Znanjem idugogodišnjim iskustvom, stekli smo reputaciju odgovornog auto servisa, koji prilikom rada koristi stare proverene metode i najsavremeniju opremu. Profesionalano osoblje našeg servisa u najkraćem vremenskom periodu izvršiće popravke na Vašem automobilu. Servis se konkretno bavi – remontom turbokompresora za putnička, teretna vozila , gradjevinske mašine.

Preciznom auto dijagnostikom, naši majstori utvrdiće gde je nastao kvar. Da li je kvar na turbokompresoru ili u nekom elektronskom delu (senzorima na vozilu) i pristupiti poslovima popravke istog. Mehaničarske usluge, auto elektronika i elektrika, potkrepljena veštinom majstora, obezbediće Vašem automobilu nesmetan rad.

Saradnjom sa renomiranim proizvođačima delova, možemo da Vam ponudimo originalne rezervne delove za Vaš automobil. Omogućiti Vašem vozilu savršeno funkcionisanje a Vama bezbednu vožnju, osnovni je zadatak našeg servisa. Budući da su turbokompresori postali neizostavni deo svakog automobila, naš auto servis je svoje poslovanje usmerio ka remontu i održavanju turbokompresora uz korišćenje najnovijih mašina za balansiranje i kalibraciju.

Zadatak turbokompresora na vozilu je da stvori optimalne uslove za ostvarenje najboljih performansi predvidjenih od strane proizvadjača vozila kako bi Vaša vožnja bila sigurna i prijatna. Pored usluga za fizička lica, naš servis vrši i održavanje iz voznih parkova mnogih privatnih, društvenih i javnih preduzeća i ustanova. Višegodišnje iskustvo, zadovoljni klijenti, konstantno ulaganje, kao i profesionalna nadogradnja su nam omogučili da i danas uspešno poslujemo.

Svesni da se dugoročni poslovni razvoj mora temeljiti na stabilnim osnovama, kontinuirano ulažemo u poslovnu infrastrukturu. Tako da danas raspolažemo sopstvenim poslovnim prostorom,najsavremenijom opremom iz oblasti u kojoj smo na vrhu uspešnosti reparacije komponenti, na zadovoljstvo mnogobrojnih korisnika.

Servis turbokompresora po veoma povoljnim cenama, očekuje Vas kod nas. Servis, održavanje i popravka vozila su Vaš najbolji izbor u Turbokopresor servisu.

Popravku Vašeg vozila možete sačekati u prijatnom ambijentu našeg objekta i kafića.